Lubrykant - Sorbitan Oleate - 1338-43-8 - ROKwin 80

Cena netto: od 303,43 zł od 303,43 zł
Cena brutto: od 373,22 zł od 373,22 zł w tym 23% VAT
Nie zawiera kosztów wysyłki
Rabat 18.7%
Zapytaj o dostępność
Produkt dostępny
Kod produktu: PE-0066

Specyfikacja

  • Opakowanie jednostkowe:
  • Zawartość:
  • Opakowanie zbiorcze:
  • pH:
    0
  • Odczyn:
  • Kolor:
  • Zapach:

O produkcie

  • zdolności gaszenia piany,
  • emulgator typu W/O i ko-emulgator O/W w połączeniu z ROKwinolami,
  • jego unikalne właściwości aplikacyjne sprawiają, że Rokwin 80 znajduje zastosowanie w wielu branżach przemysłowych,
  • produkt biodegradowalny,
  • produkt nieklasyfikowany według Rozporządzenia CLP/GHS.
    Produkt tylko dla firm
    Lubrykant - Sorbitan Oleate - 1338-43-8 - ROKwin 80

    Zastosowanie

    Lubrykant - Sorbitan Oleate - 1338-43-8 - ROKwin 80 cechuje się zdolnościami gaszenia piany. Jest też uniwersalnym emulgatorem. Znajduje zastosowanie głównie jako emulgator typu woda w oleju (W/O), ale może być użyty jako ko-emulgator oleju w wodzie (O/W) w połączeniu z produktami z grupy Rokwinoli.

    W roli emulgatora może być stosowany w emulsyjnych środkach wybuchowych w przemyśle wydobywczym. Właściwości Rokwinu 80 jako emulgatora wykorzystywane są w cieczach obróbczych i formulacjach bezwodnych.

    Produkt ten służy jako plastyfikator PVC do wytwarzania kompozycji służących pokrywaniu papieru i folii metalowych. Jest stabilizatorem emulsji przy polimeryazcji styrenu, butadienu i kopolimeru butadien-styren. Ponadto sprawdza się w postaci dyspergatora pigmentów, dyspergatora wycieku substancji ropopochodnych do wód, dyspergatora asfaltenów, środka wiążącego w wypełniaczach w wielu formulacjach.

    W kosmetyce stosowany jest jako emulgator, lubrykant oraz środek zwilżający i znajduje się w lotionach, kremach, środkach do pielęgnacji włosów oraz kremach do opalania, szminkach, piankach do golenia i kremach do depilacji.

    ROKwin 80 znajduje zastosowanie w pastach do elementów chromowanych i innych formulacjach dla chemii samochodowej.

    Produkt biodegradowalny, nieklasyfikowany według Rozporządzenia CLP/GHS.

    Właściwości

    Zastosowanie:

    • lotiony,
    • kremy,
    • środki do pielęgnacji włosów,
    • kremy do opalania,
    • szminki,
    • pianki do golenia,
    • kremy do depilacji,
    • przemysł wydobywczy,
    • kosmetyki,
    • tworzywa sztuczne,
    • chemia samochodowa.

    Dodaj nową opinię

    Review are only issued by customers who have purchased product

    Oceń produkt

    Ta strona jest chroniona przez reCAPTCHA i Google
    Polityka prywatności i Warunki korzystania z usługi

    Administratorem Danych Osobowych jest distripark.com sp. z o.o. ul. Sienkiewicza 4, 56-120 Brzeg Dolny.

    Dane osobowe będą przetwarzane w celu zwrotnego kontaktu – przez okres niezbędny do udzielenia odpowiedzi na pytanie lub podjęcia tych działań – podstawą przetwarzania jest realizacja prawnie uzasadnionych interesów Administratora (art. 6. ust. 1 lit. f RODO) lub podjęcie działań na żądanie Klienta, zmierzających do zawarcia umowy (art. 6. ust. 1 lit. b RODO).

    Szczegółowe informacje na temat zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się na stronie internetowej Administratora w zakładce Ochrona Danych Osobowych.

    Back to top